You are currently viewing Rimac otkrio plavi C_Two za američku publiku

Rimac otkrio plavi C_Two za američku publiku

RIMAC Automobili će i ove godine sudjelovati na automobilskom tjednu u Montereyu, a za tu priliku predstavljaju novi C_Two s nekoliko premijernih detalja.

Kao što smo već javljali, Rimac američku promociju započinje gostovanjem u prestižnom muzeju Petersen Automotive, gdje je C_Two izložen ovog vikenda. Muzej je još 1994. osnovao medijski izdavač Robert E. Petersen, a osim po nevjerojatnim kolekcijama automobila poseban je i po svom izgledu, posebno vanjskoj fasadi izrađenoj od nehrđajućeg čelika kao najuočljivijem dijelu obnove vrijedne 125 milijuna USD.

Vratimo se automobilu i recimo da uz novu nijansu plave boje, C_Two izabran za američki debi ima još neke novosti. Novi je i dizajn naplataka, sada potpuno otvorenih s nešto klasičnijim dizajnom za svijet supersportskih bolida.

U Rimcu su se opet poigrali s prtljažnim prostorom. Suprotno očekivanjima, Pastorov protupožarni aparat nije ustupio mjesto opremi za golf, nego svojevrsnom prvom pomoći za gašenje žeđi, dvama šestlitrenim bocama šampanjca i kristalnim čašama. I dalje u skladu s elegancijom manifestacije Monterey Car Week i svega što ona donosi.

Podsjetimo, Rimac C_Two u Monterey stiže 24. kolovoza na okupljanje Quail, a dan kasnije sudjeluje na Exotics on Cannery Row, gdje će i dalje biti u društvu najopakijih i najbržih automobila na svijetu.