Autopraonica Extreme

Lokcija 1 : Supernova Garden Mall - DUBRAVA

Lokcija 2 : Ivana Bunića Vučića 2, nasuprot hotela Sliško

Podno pranje na dizalici

Poliranje farova
-

Poliranje vozila
-

Kemijsko
čišćenje
vozila

Podno pranje na dizalici

Podno pranje na dizalici podrazumjeva podizanje vozila na dizalicu i strojno pranje vodom pod pristiskom. Svrha podnog pranja na dizalici je skidanje soli, blata, raznih nečistoća i slično.

Također je bitno naglasiti da sol oštećuje vaše vozilo, te je i podno pranje ujedno i zaštita u očuvanju vašeg vozila. Sol, naime, privlači, upija i zadržava vlagu, pa je stoga nakupljanje naslaga soli na površinama automobila nešto što svakako želite izbjeći. Korozija danas više nije tako veliki problem kao nekada jer moderni automobili iz tvornice izlaze s odličnom zaštitom laka. Međutim, jednom kada se zaštićene površine oštete, na primjer od udaraca kamenčića, koroziji su odškrinuta vrata.

Naglasili bi da smo u usluzi podnog pranja na dizalici jedinstveni na području Zagreba.

Poželjno bi bilo rezervirati termin kako bi postupak podnog pranja na dizalici bio napravljen što profesionalnije.

Poliranje farova

Poliranje farova se vrši isključivo na vanjskoj strani fara, jer je taj dio fara (svjetla) najizloženiji vremenskim utjecajima, nečistoći i prljavštini. Uz vremenske utjecaje koji djeluju na farove, tu su i neugodni udarci kamenčića i pijeska tijekom vožnje, te sve nabrojeno ostavlja trag na farovima koji postaju zamućeni i neprozirni. Iz tog se razloga vidljivost noću smanjuje i predstavlja opasnost u vožnji.

Postupak poliranja mutnih i neprozirnih farova vratit će farovima prozirnost i osiguravat će veću vidljivost.

Također, je moguće i unutarnje čišćenje – poliranja fara, ali nije preporučljivo.

Vaša autopraonica i vulkanizer Extreme će za vas procjeniti stanje farova i preporučiti vam najbolju njegu i uslugu.

Poliranje vozila

Poliranje vozila je korisno i vrlo efektno jer vraća sjaj autolaku, te vozilo izgleda svježe i sjajno.

Naša autopraonica Extreme koristi strojno poliranje koje u kombinaciji sa ručnim poliranjem, daje najbolji vizualni efekt.

Sitnije ogrebotine ili površinske ogrebotine moguće je u većini slučajeva riješiti poliranjem. Kako je za poliranje vozila potrebno više vremena, molim vas nazovite vašu autopraonicu Extreme i rezervirajte svoj termin.

Kemijsko čišćenje vozila

Kemijsko  čišćenje vozila ili dubinsko čišćenje vozila je dugotrajan postupak, ali vrlo koristan u zaštiti tapecirane unutrašnjosti i boljem izgledu vašeg automobila.
Kemijsko čišćenje vozila  podrazumijeva detaljno uklanjanje dubinske prljavštine, prašine, grinja, flekova, te neugodnih mirisa iz automobila.

Ukoliko želite da vaše vozilo ostane duže u dobrom stanju preporučujmeo redovito čišćenje, usisavanje i brisanje svih površina unutrašnjosti vozila.

No, uporabom automobila nakuplja se prljavština koju nije moguće otkloniti redovitim čišćenjem. Tada preporučujemo kemijsko čišćenje vozila u autopraonici Extreme.

Iz iskustva savjetujemo jednom godišnje učiniti kemijsko čišćenje vozila.

Extreme logo 2

…neka i vaš auto uživa u shoppingu…

Lokacija 1

Lokacija 2