You are currently viewing Koji su različiti modeli za četku za pranje automobila?

Koji su različiti modeli za četku za pranje automobila?

Površina automobila izrađena je od nepropusnog laka, ali vrlo je osjetljiva, na primjer, na kamenje ili slično. Na boji ostavljaju ružne tragove, što ne samo da negativno utječe na dizajn, već može uzrokovati i nepotrebne troškove. U raznim Testovi s četkicama za pranje automobila može se pročitati da sada postoje različiti modeli koji se značajno razlikuju u pogledu rukovanja, oblika i opreme. Želimo objasniti razlike u pojedinim modelima u nastavku:

  • Ručno pranje automobila

Ovo je vrlo jeftina četka za pranje automobilakoji je savršen za čišćenje na licu mjesta. U pravilu je opremljen praktičnom šupljom ručkom i otvorom na glavi četke za spajanje crijeva za vodu. Voda se na taj način nanosi izravno preko čekinja tako da ih je svaki put dobro navlažiti.

  • Četka za auto pranje s pomičnom glavom četke

Iako je četkica za pranje automobila u ruci vrlo jednostavna i jednostavna, ovaj model ima spoj koji osigurava pomičnu glavu četke. Četkica za pranje automobila može se nagnuti i zakretati šarkama, tako da se čak i do težih mjesta lako dolazi. Pogotovo što se tiče čišćenja krova automobila, naplataka ili podloge, pomična se glava četke pokazuje kao vrlo povoljnu.

  • Četkica za pranje automobila s ručkom

U pravilu je ova četkica za pranje automobila opremljena praktičnom teleskopskom ručkom, tako da se čak i do teških mjesta na automobilu mogu lako doći. Obično je šuplja ručka koja se u nekoliko jednostavnih koraka može povezati s crijevom za vodu kako bi četke uvijek bile dobro navlažene. Sama teleskopska ručica često se može izdužiti do duljine od tri metra i zbog toga je praktično produženje ruke. Ovisno o duljini teleskopske ručke, ova je četkica za pranje automobila idealna i za čišćenje kamiona.

  • Četka za auto pranje s nastavkom za visokotlačni čistač

Visokotlačno sredstvo za čišćenje obično se koristi u autopraonicama kad je riječ o jako gruboj prljavštini. Čim ih uklonite, samo automobil za pranje automobila može se koristiti kako bi vozilo ponovno zasjalo. Praktični dodatak ne samo da regulira prolaz vode, već se i visokotlačni čistač može približiti boji bez nanošenja površinskih oštećenja. Na ovom modelu često se nalazi okretni prsten četkice, što znatno olakšava posao čišćenja.