You are currently viewing Ken Block je desetu Gymkhanu, pripremao u pet gradova

Ken Block je desetu Gymkhanu, pripremao u pet gradova

Jubilarna epizoda je snimana s pet različitih automobila, koje smo imali priliku vidjeti u prethodnim epizodama, a traje čak 19 minuta

Ken Block se proslavio svojim videouradcima Gymkhana, u kojima juri svojim posebnim automobilima diljem gradova ili na pripremljenim terenima. Sada je došao red i na desetu epizodu, koja pruža čak 19 minuta vrhunske zabave.

Ken Block pripremio jubilarnu desetu Gymkhanu u čak pet gradova | Author: YouTubeFOTO: YOUTUBE

Jubilarna epizoda je snimana na čak pet različitih lokacija diljem svijeta i to s pet različitih automobila, koje smo imali priliku vidjeti u prethodnim epizodama. Sve počinje na zaleđenome jezeru u Švedskoj, s posebno pripremljenim Fordom Fiestom, a nastavlja se u Detroitu s ‘brutalnim’ Mustangom s 1400 konjskih snaga.

Ken Block pripremio jubilarnu desetu Gymkhanu u čak pet gradova | Author: YouTubeFOTO: YOUTUBE

Nakon Detroita, Block je krenuo južnije, odnosno u meksički grad Guanajuatu, Fordom Escortom RS Cosworthom. Nažalost, to je i posljednja prilika da se ovaj slavni automobil vidi, jer jenedavno potpuno izgorio. Za ‘šećer na kraju’, Block je ostavio najnovijega ‘člana’, odnosno stari Ford F-150 ‘Hoonitruck’, a njega je provozao po najpoznatijoj američkoj prometnic – Route 66.

Ken Block pripremio jubilarnu desetu Gymkhanu u čak pet gradova | Author: YouTube