You are currently viewing Motrio predstavlja novu ponudu guma

Motrio predstavlja novu ponudu guma

Motrio, postprodajna marka koju je Renault Grupa osnovala 1998., nudi cjelovitu ponudu rezervnih dijelova koji su u pogledu sigurnosti i funkcionalnosti istovjetni originalnim dijelovima. Marka je ovog mjeseca predstavila i novu generaciju guma koje stvaraju dodatnu vrijednost za najširi krug kupaca.

Na tržištu na kojem se vozači sve više oslanjaju na cjelogodišnje gume, Motrio predstavlja sveobuhvatnu ponudu guma „Fairway”. Ljetne gume iz ove ponude predstavljene su u veljači, cjelogodišnje u travnju, a zimske u lipnju.

„Motrio želi proširiti svoju ponudu rezervnih dijelova i postati vodeća marka za sva vozila u drugoj i trećoj fazi životnog ciklusa, čime bi pokrio 80 % vozila na europskim prometnicama. Ponuda Fairway stoga predstavlja važan korak prema tom cilju. Suradnja s našim novim proizvođačem pomoći će nam da kupcima pružimo cjelovitu ponudu guma vrhunskih performansi, što ćemo i dokazati kroz neovisna ispitivanja. Do 2025. godine, Motrio će u svojoj ponudi imati više od 30.000 proizvoda” dodaje Guy-Olivier Ducamp, direktor postprodaje Renault Grupe.

Novi modeli dimenzija od 13 do 20 inča prikladni su za najrazličitija vozila te su dostojna zamjena za premium gume. Gume Motrio Fairway neprestano se poboljšavaju kako bi pružile optimalnu sigurnost i veću dugotrajnost uslijed ujednačenog trošenja. Povrh toga osiguravaju sjajno prianjanje i precizno zakretanje, otpornost na vodeni klin, izvanredno prianjanje na suhim cestama i učinkovito kočenje na skliskim površinama.
Zahvaljujući tim rezultatima, vrijednost prianjanja na mokroj podlozi ljetnih guma Motrio Fairway nosi ocjenu B, a vrijednost otpora kotrljanja ocjenu C (prema Uredbi EU-a o označivanju guma).

„Kvaliteta i cijena dostupne svima” glavni je moto marke Motrio, a to potvrđuje i nova ponuda cjenovno pristupačnih guma o čijoj kvaliteti svjedoče europske oznake. Motrio Fairway pomaže krajnjim kupcima da maksimalno smanje potrošnju goriva i iskoriste prednosti pristupačnih cijena na tržištu koje bilježi trend poskupljenja.