You are currently viewing U ovom Cadillacu ima više gadgeta nego u Apple Storeu

U ovom Cadillacu ima više gadgeta nego u Apple Storeu

Dobro, možda pretjerujemo, ali ne lažemo: ovaj Cadillac ima više iPada Pro, Mac Mini te čak pametni televizor s Play Stationom 4. Naravno, otporan je i na metke…

Na slikama vidite produženi Cadillac Escalade, nazvan Viceroy Edition, djelo kalifornijske tvrtke Lexani Motorcars. Radi se o zbilja luksuznom automobilu, s više nego impresivnim specifikacijama.

Ovo vozilo krije mnogo korisnih stvari, više no što možete zamisliti. Čim se radi o Cadillacu Escalade, znate da se radi o prestižnom automobilu, ali ovo izdanje ide korak dalje – opremljeno je ambijentalnim LED svjetlima na stropu, koji je naravno povišen, sjedala su izrađena od europske kože s dijamantnim uzorkom šava, a tu su i stolovi poput onih u avionima. Naravno, takvo bogatstvo mora se zaštititi, pa je vozilo otporno na metke.

Uz to, automobil ima i zabavni kutak, opremljen s više iPada Pro raspoređenih po čitavom vozilu i upotpunjenih postoljima za punjenje, pametnim televizorom s Macom mini (ako poželite obaviti neki poslovni zadatak), te Play Stationom 4 (da se zabavite nakon odrađenog posla).

Cijena vozila još uvijek nije poznata, ali sigurno nije za nas, obične smrtnike. Ovaj je automobil namijenjen zvijezdama iz Hollywooda, poznatim sportašima i drugim bogatim pojedincima.

Izvor: CISION