You are currently viewing SLT Range Rover 6×6 pick-up, za sve kojima četiri kotača nije dovoljno!

SLT Range Rover 6×6 pick-up, za sve kojima četiri kotača nije dovoljno!

Produljeni Range Rover u pick-up verziji s dva kotača viška, ako se pitate što je to pobogu i za koga, odgovor je… Za ultra bogate vlasnike superjahti!

Dotični SLT Range Rover 6×6 (Superyacht Land Tender), je predstavljen na Monaco Yacht Showu, te će u vjerovali ili ne, u proizvodnju krenuti u devetom mjesecu, a u ponudi će biti svi dostupni motori koje Range Rover ima u ponudi.

Ovaj čudnovati Range Rover, ciljano je stvoren za vlasnike super jahti. Naime zamišljeno je kada oni pristanu uz obalu da imaju dostojno vozilo s kojim bi mogli razgledavati po kopnu. Kako si je to točno zamislila strana tvrtka T.Fotiadis Design iskreno nismo baš sigurni, jer smo do sada uvijek uz jahte kao pomoćna vozila na umu imali (ako se već ne radi o helikopteru) neka manja i praktičnija vozila. Tako da u ovom slučaju višak kotača, te samim time i duljina ovog vozila bi mogla predstavljati problem na nekim uličicama. No kako je ovaj automobil zapravo malo remek djelo (sviđao se on nama ili ne), zapravo je nepotrebno u ovu priču upletati njegovu praktičnost. U ostalom pretpostavljamo da potencijalnim kupcima ovakvog čuda uopće to nije ni bitno dok god je to što kupuju jedinstveno, drugačije, i skupo.

Bez obzira na to što naša zemlja ima razvijeni nautički turizam i nerijetko čujemo kako je na našoj obali pristala nečija super luksuzna mega jahta, vjerujemo da ovakvog čudnovatog Range Rovera u pick-up verziji sa šest kotača zapravo nećemo imati prilike vidjeti, stoga evo prilike pogledati kako to izgleda (na slikama).