You are currently viewing Renault obilježava 60. obljetnicu modela 4L

Renault obilježava 60. obljetnicu modela 4L

2021. obilježavamo 60. obljetnicu vozila Renault 4L, nevjerojatne priče o uspjehu, s više od osam milijuna prodanih primjeraka u više od stotinu zemalja tijekom razdoblja od 30 godina. Model 4L nije samo automobil, već prava istinska ikona.
Unatoč neizvjesnoj zdravstvenoj situaciji, proslave obljetnice održavat će se redovito tijekom godine, pri čemu će se uvelike koristiti društvene mreže.

Povodom 60. obljetnice osmišljen je službeni program s brojnim događanjima koja će se održati 4. i 14. dana svakog mjeseca na društvenim mrežama, a uključivat će ekskluzivan sadržaj koji su izradili fanovi za fanove, među ostalim intervjue s kolekcionarima i slavnim osobama. Cilj je svih tih događanja prisjetiti se cijele povijesti automobila koji je obilježio svoju eru.

Zahvaljujući statusu simbola pop kulture, taj je automobil iz prošlosti istovremeno i automobil današnjice, a zašto ne bi postao i automobil budućnosti? Službeni program mogao bi se mijenjati ovisno o razvoju situacije, a na lokalnoj razini mogao bi biti popraćen i dodatnim aktivnostima.