You are currently viewing “I Am Paul Walker” – Dokumentarac stiže 11. kolovoza

“I Am Paul Walker” – Dokumentarac stiže 11. kolovoza

Producentska kuća Paramount Network odlučila se na veliki korak – izbaciti dokumentarni film u čast nikad prežaljenog Paul Walkera, svima najpoznatijeg kao Briana iz franšize Fast & Furious.

Paul William Walker IV – simpatični dečko iz susjedstva, kako su ga neki opisali za života, rođen je 12. rujna 1973. godine i tijekom svog (nažalost) kratkog životnog vijeka postao je jedna od ikona mlade generacije glumaca.

Scena iz filma Fast and Furious

Među oktanoglavcima diljem svijeta ovaj je glumac najpoznatiji po ulogama u serijalu filmova „Fast and the Furious“, iako ne smijemo ni zaboraviti njegove ostale uloge u filmovima poput: Joy Ride, Into the Blue, Eight Below, Takers itd.

Dokumentarac naziva – I Am Paul Walker krenut će s prikazivanjem 11. kolovoza. Kako piše u priopćenju kuće Paramount Network dokumentarac će se baviti iznimno karizmatičnom i popularnom filmskom zvijezdom, koja je i u privatnom životu bila zaljubljenik u automobile. Osim obiteljskih snimaka, razgovora s prijateljima i kolegama, dokumentarac će se osvrnuti i na neutješnu vojsku obožavatelja koju je imao Paul Walker.