You are currently viewing Evo koji su najpopularniji obiteljski automobili u Hrvata

Evo koji su najpopularniji obiteljski automobili u Hrvata

I mlade obitelji u Hrvatskoj odlučuju se za ovakve aute kako bi njihova putovanja postala jednostavnija i s manje briga

Kada dječački snovi postanu stvarnost i prebrzo se u našem obiteljskom stablu pojavi dvoje, troje ili čak više djece pojavljuju se problemi poput mjesta u našemu malom automobilu pa se obitelji odlučuju na kupovinu većega kako bi na putovanje bezbrižno mogli krenuti sa svim potrebnim stvarima. Ovo su neki od najpopularnijih automobila za koje se mlade obitelji odlučuju kako bi njihovo putovanja postala jednostavnija i s manje briga.

 

Volkswagen Passat

Jedan je od najmodernijih obiteljskih automobila, a već je godinama prvi izbor mnogih obitelji diljem Lijepe Naše. Osim velike prostranosti, može se pohvaliti atraktivnim izgledom koji ovaj automobil prati iz modela u model. Usto, ovaj popularni “Nijemac” ima veliki ‘bunker’ koji je još 1996. godine iznosio čak 475 litara.

Volkswagen Passat | Author: Volkswagen

Škoda Superb Combi

Iako se na cesti može vidjeti više Octavija, ovaj je model ipak više obiteljski, a ono najbitnije je da je i dosta prostraniji. Iako postoji i limuzinska inačica, obitelji se u Hrvatskoj radije odlučuju za ovu verziju Combi, a prije svega zbog veće zapremnine prtljažnoga prostora. Najnovija je generacija odličan spoj udobnosti, kvalitete i sjajno pogođena dizajna pa stoga ne čudi što je čest izbor obitelji u Hrvata.

ŠKODA SUPERB COMBI | Author: ŠKODA

Audi A4 Avant

Provjerena njemačka formula obiteljskog automobila stiže iz Ingolstadta. U najnovijoj generaciji Audi A4 Avant ljepši je, bolji i napredniji no ikada i bez sumnje jedan od najčešćih izbora mladih obitelji u Hrvatskoj. Krasi ga moderan i suvremen dizajn eksterijera i interijera, što je tražena roba na današnjemu tržištu.

Audi A4 Avant | Author: Audi

Opel Insignia

Moram spomenuti kako je ovaj automobil koncem 2017. ponio prestižnu titulu HR Auto 2018., a uz nju valja reći da se među brojnim nagradama našla i ona svjetskih razmjera pa je tako 2009. proglašen Europskim autom godine. Uz moderan dizajn i bogato opremljenu i prostranu unutrašnjost ovaj auto pristupačan je i cijenom, stoga se mnogi roditelji odlučuju upravo za ovaj auto.

 Insignia | Author: Opel

Ford Mondeo

Već se od četvrte generacije prometnuo kao jedan od omiljenih izbora obitelji u nas, a petom je generacijom to samo dodatno potvrđeno. Novom je generacijom inteligentniji, sofisticiraniji i dinamičniji, a nadopunjuju ga moderan dizajn i vrhunska tehnologija. Sa sigurnošću se može reći kako je to najnapredniji Mondeo dosad, a sve to ide u prilog činjenici da je jedan od omiljenih izbora hrvatskih obitelji.

Ford Mondeo | Author: Ford