You are currently viewing AUDI JE DOTJERAO MODELE A4 I A4 AVANT

AUDI JE DOTJERAO MODELE A4 I A4 AVANT

Nakon tri godine proizvodnje došao je i red na blago zatezanje bora Audijevih predstavnika srednje klase – modela A4 i A4 Avant. Kao i do sada, promjene su decentne te ih na prvu mogu prepoznati samo pravi poznavatelji .

S prednje strane je redizajniran branik koji donosi novi oblik otvora za maglenke te drugačiji prednji spojler, dok se straga može primijetiti drugačiji difuzor i izgled ispušnih cijevi, a mačje oči su sada povezane s crnom saćastom plastikom.

Redizajnirani model će dobiti i nove aluminijske naplatke u veličinama od 16 do 19 inča, a prednja Singleframe maska može imati i 3D efekt kod opcionalnog S Line paketa opreme.

Novost u ponudi je paket opreme S Line Competition koji donosi Turbo Blue boju, Audi logo na donjem dijelu stražnjih vratiju, LED prednja svjetla, 19-inčne aluminijske naplatke i crvena kočiona kliješta, te stražnji krovni RS spojler koji je dostupan samo na Avant verziji. U unutrašnjosti taj paket opreme donosi trokraki volan, RS detalje i djelomično kožna sjedala.

Kada su u pitanju motori, za sada nema nikakvih informacija o njima, pa se očekuje kako se u njihovoj ponudi neće ništa mijenjati. Prodaja će, barem u Njemačkoj, krenuti već ovog ljeta, a cijene će ostati na razini aktualnog modela.